Over Studio Foorumi

Voor talent is het ongelooflijk moeilijk om door te breken. Met een idee ben je er nog lang niet, al is het nog zo briljant. Je hebt namelijk meerdere skills nodig om ervoor te zorgen dat iets een succes wordt. Sterker: na de eerste schetsen is een compleet team productontwikkelaars al gauw een jaar bezig voor een ontwerp uiteindelijk in de winkel staat.

Foorumi betekent ‘platform’ in het Fins. Studio Foorumi is een designplatform waar talent ideeën kan pitchen. Ideeën die met hulp van uitgebreide expertise kunnen worden getransformeerd tot een kwaliteitproduct. Zo krijg je als ontwerper de kans om ervaring op te doen door samen te werken met vakmensen en uiteindelijk succesvol een product te lanceren. Als de ontwerper de vonk geeft, maakt Studio Foorumi het vuur. En dat doen we met alle inzet, liefde en vakkennis die we tot onze beschikking hebben. Diverse producten van Studio Foorumi zijn inmiddels opgenomen in de collectie van Design on Stock en EYYE.

Studio Foorumi staat altijd open voor nieuwe ideeën van ontwerpers. Heb je een goed voorstel? Neem dan contact met ons op via: info@studiofoorumi.nl

A quote from one of our heroes:
“The details are not the details. They make the design.” – Charles Eames